Norsk Fagbibliotekforening

Norsk Fagbibliotekforening er en interesseforening for norsk fagbibliotekpolitikk og for norske fagbibliotek. I tillegg til hovedforeningen har vi lokallag i Bergen og Trondheim med egne sider og vedtekter.

Avvikling av Norsk Fagbibliotekforening

I e-poster fra Norsk Fagbibliotekforening i fjor høst og i januar 2023 er det gjort rede for at NFF ikke har hatt et fulltallig valgt styre siden årsmøtet i 2021. Det har derfor ikke vært aktivitet i NFF sentralt. Lokallaget i Trondheim har for øvrig samme problem, og har siden 2022 heller ikke hatt et fulltallig styre.

Referat fra årsmøte 2023 i Norsk Fagbibliotekforening viser at det dessverre ikke er grunnlag for å opprettholde Norsk Fagbibliotekforening som egen organisasjon. Årsmøtet vedtok derfor å avvikle organisasjonen og det gjøres formelt på et ekstraordinært årsmøte i juni 2023. Innkalling kommer.

Les mer og se referat

Styret vårt i Norsk Fagbibliotekforening

Kontakt oss på NFFkontakt@gmail.com / nffbergen@gmail.com

Siste nytt fra Norsk Fagbibliotekforening

Årsmøte i Norsk Fagbibliotekforening

Norsk Fagbibliotekforening avholdt digitalt årsmøte onsdag 29. mars 2023 kl. 11.00-13.00. Se referat! Innkalling til årsmøte i Norsk Fagbibliotekforening Møtet blir gjennomført på Zoom. Påloggingsinformasjon...

Publisert: mars 2, 2023

Referater

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra oss!