Mobilis – spesialgruppe for mobil bibliotekvirksomhet

Mobilis synliggjør og styrker de mobile bibliotektjenestene. Bokbiler, bokbusser og bokbåter passer i et framtidrettet samfunn der alle skal ha lik tilgang på informasjon, litteratur- og kulturopplevelser. Ulike driftsmodeller og samarbeidsformer gir en fleksibel tjeneste som når mange.

Bli medlem i Mobilis

Mobilis jobber for bedre bevegelige bibliotek. Vi er en del av Norsk Bibliotekforening, som er en interesseorganisasjon for deg som bruker bibliotek. Alle kan bli medlem i Norsk Bibliotekforening og Mobilis. Faktisk håper vi du vil melde deg inn med en gang!

Det koster 100 kroner i året å være medlem i Mobilis, og 200 kroner for institusjon. Medlemskontingenten i Norsk Bibliotekforening er 450 kroner for ordinært medlemsskap og 200 kroner for studenter og pensjonister. Det er egne priser for institusjoner. Send e-post hvis du vil melde inn institusjon.

Meld meg inn

Styret vårt i Mobilis – spesialgruppe for mobil bibliotekvirksomhet

Silje Namtvedt

Nestleder Alver kommune

Sigrid Furnes

Sekretær Vestland fylkeskommune

Olga Skrinde

Kasserer Viken fylke

Kristian Nilsen

Varamedlem Trøndelag fylkeskommune

Anne Gerd Lehn

Varamedlem Troms og Finnmark fylke

Anne Grethe Lauritzen

Varamedlem

Siste nytt fra Mobilis – spesialgruppe for mobil bibliotekvirksomhet

Drømmer du om å delta på Bibliotekmøte i Oslo?

Biblioteksentralen og Norsk Bibliotekforening lyser ut stipend for deltakelse på Bibliotekmøte 23.-24. mars 2022. Yngre ansatte på bibliotek har ofte ikke mulighet til å delta...

Publisert: november 11, 2021

Referater

Nyttige ressurser

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra oss!