Velkommen til landsmøte

Norsk Bibliotekforenings landsmøte avholdes fredag 25. mars 2022 kl. 12.00-15.00 på Clarion hotel The Hub i Oslo sentrum (møterom Central Park).

Landsmøtet blir gjennomført både fysisk og digitalt. Alle medlemmer som har betalt medlemskontingent i Norsk Bibliotekforening har stemmerett.

Landsmøtepapirer

Landsmøtepapirer finner du her.

På styremøtet 22.3. vedtok styret disse forslaga til landsmøteuttalelser. Last ned.

Påmelding til landsmøtet

For å delta på landsmøtet må du melde deg på i forkant. Dette av praktiske årsaker. Vi må kunne kontrollere at du er medlem, sende deg lenke til det digitale møtet eller ha stemmeseddel og papirer klare til deg om du deltar fysisk på møtet. Påmeldingen må skje innen 20. mars 2022.

Skal du stemme på vegne av en institusjon?

Alle institusjonsmedlemmer har én stemme. Den som skal representere institusjonen, må ha fullmakt for å kunne stemme på landsmøtet jf. vedtektene. Et fullmaktsskjema fylles ut og sendes inn på e-post innen 20. mars. Klikk her for fullmaktskjema (PDF).

Vær forberedt

For at du skal være godt forberedt, har vi laget landsmøtepapirer. Her finner du bl.a.

  • hovedstyrets beretning 2020-2022
  • kontrollkomiteens rapport
  • forslag til prinsipprogram og handlingsplan
  • regnskap, budsjett og forslag til kontingentsatser
  • ulike innkomne forslag
  • innstillinger til valg

Landsmøtepapirene vil du finne digitalt på denne nettsiden (senest 11. mars). Landsmøtepapirene vil også bli delt ut på selve landsmøtet til de som ønsker det.

Fersking på landsmøtet?

Landsmøtet er Norsk Bibliotekforenings øverste organ. På landsmøtet går vi gjennom det som har skjedd siden sist, og bestemmer retningen for framtida. Du har en sjanse til å påvirke bibliotekpolitikken gjennom å kommentere hovedstyrets arbeid, stemme over handlingsplan, landsmøteuttalelser, bestemme de økonomiske rammene og velge hvem som skal sitte i hovedstyret.

Innkalling til landsmøtet

Innkallingen til landsmøtet ble publisert 13. januar 2022.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra oss!