Tønsberg og Færder bibliotek og NBF Vestfold og Telemark hedrer bibliotekpioneren Anders Rørholt

Tønsberg og Færder bibliotek presenterer ildsjelen og bibliotekpioneren Anders Rørholt. Biblioteksjef Tone Moseid skriver at uten Anders Rørholt hadde det ikke vært noe Tønsberg bibliotek, slik vi kjenner det i dag. Det hadde ikke vært noe Tønsberg og Færder bibliotek heller. Framveksten av fylkesbibliotek hadde ikke vært det samme uten ham. Dessuten var Rørholt helt sentral i opprettelsen av Norsk Bibliotekforening i Vestfold også.
Biblioteket med biblioteksjef Tone Moseid i spissen har gjort en glimrende jobb med å hedre Rørholt. Det har vært lærerikt, inspirerende og gøy å få innblikk i denne historien. NBF Vestfold og Telemark er takknemlig for at vi ble invitert med til denne markeringen.
Les og se mer på hjemmesiden til Tønsberg og Færder bibliotek.

Vil du vite mer om vår historie kan du låne boka: Vestfold biblioteklag: Trekk fra tiden 1927-1977