Tidsskriftformidlingen presenterer nye titler

Dette er seks tidsskrift vi håper skal være interessante for våre kunder og som utfyller vårt eksisterende sortiment. Bestill gjennom NBFT interaktiv eller send oss en e-post.

Mud & Snow

Dette er medlemsbladet til Historiske Militære Kjøretøyers forening (HMK). Formålet er å bevare enhver type kjøretøy av militærhistorisk betydning. Foreningen vil gi kunnskap om militære kjøretøy som i første rekke er brukt på norsk jord, samt lage et miljø av forsvarsinteresserte personer.

DER (norsk arabiskspråklig magasin)

DER er det første tidsskriftet for arabisktalende i Norge, magasinet skal være en kilde til bedre språkkunnskap samt kultur- og samfunnsforståelse.

Sivilisasjonen

Sivilisasjonen skriver om klassisk kultur, filosofi og de store samfunnsspørsmål. Bladet er basert på et humant verdensbilde og oppmuntrer til selvstendig tenkning.

Oppstrøms

Norsk magasin om skandinavisk og internasjonal fluefiske. Bladet publiserer saker på både norsk, svensk og dansk. De tar for seg fluefiske og natur, gjennom essay, artikler, portretter, meningsstoff, fotoessay og lyrikk. Vi tilbyr abonnement i papirformat, digitalt eller både papir- og digitalt format.

Avisa Oslo

Avisa Oslo er en digital lokalavis for Oslo som publiserer innhold hele døgnet. Vi har to typer abonnement, enten med en eller fem brukere. Ønsker dere et annet antall brukere, kontakt oss så hjelper vi dere med dette.

Tekstallmenningens tidsskriftpakke 2021 (subsidiert Kulturrådet)

Pakken kan kun bestilles av folkebibliotek da den inngår i ordningen om subsidierte tidsskrift av Kulturrådet. Her får dere en samling kvalitetsmagasiner og dere slipper å bestille enkeltvis. Pakken består av Fett, Folkemusikk, Fotografi, Leseplaneten, Norsk Shakespearetidsskrift, Vagant, VOKS og Z filmtidsskrift.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra oss!