Spørreundersøkelse – Norsk Bibliotekforening sine medlemssider

Er du personlig medlem i Norsk Bibliotekforening, og vil si din mening om våre medlemssider i Bok og Bibliotek? Du har mulighet til å vinne et Universal Presentkort på 500 kr!

Christine Solbakken Thorvaldsen går 2. året på bibliotek- og informasjonsvitenskap på OsloMet, og er praksisstudent hos Norsk Bibliotekforening fra 2. januar – 5. februar. I den forbindelse gjør hun en undersøkelse for NBF om medlemssidene i Bok og bibliotek. Norsk Bibliotekforening vil gjerne høre din mening om medlemssidene!

Alle som svarer på undersøkelsen og oppgir sin e-postadresse, er med i trekningen av et gavekort på 500 krDu kan også velge å være helt anonym, og ikke være med i trekningen av gavekortetDet tar ikke mer enn noen minutter å svare på undersøkelsen, vi håper du tar deg tid til å svare!

Denne undersøkelsen gjelder kun personlige medlemmer.

Frist for å svare er tirsdag 14. januar.

Beklager, skjemaet er ikke lengre tilgjengelig.