Lesekampanjen Velkommen til virkeligheten! starter nå

Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening og Norsk Bibliotekforening har invitert bibliotek til å være med på lesekampanjen Velkommen til virkeligheten!

Vi har valgt ut 50 sakprosabøker spesielt for å vise rikdommen som finnes i norsk sakprosa. Norsk sakprosa fortjener å bli vist fram og fortjener å bli lest. Alle bøkene er en del av innkjøpsordningen fra de siste fem årene og finnes på allerede på biblioteket.

Promotering av kampanjen vil foregå på digitale skjermer på hele 80 kjøpesenter rundt omkring i landet i uke 38. Som du ser er det goså hentet såkalte «oneliners» fra disse 50 bøkene som skal trigge nysgjerrigheten for sakprosa. Plakater og postkort er sendt alle folkebibliotek. Se også kampanjeside hos NFFO.

Bli med og les norsk sakprosa!

Prosjektet er en del av Bokåret 2019.