Bli med på Organisasjonsmøte 2018!

Vi ønsker velkommen til organisasjonsmøte for alle tillitsvalgte i lokallag, spesialgrupper og utvalg 17.-18. oktober 2018 på Thon Hotel Linne i Oslo.

Thon Hotel Linne i Oslo.

Møtet starter onsdag kl. 15.00 og avsluttes torsdag kl. 15.00. Middag og hyggelig sosialt samvær onsdag kveld.

Påmeldingsfrist: 28. september 2018

Norsk Bibliotekforening sentralt dekker alle møteutgifter for én representant fra hver lokalavdeling, spesialgruppe og utvalg. Alle reiseutgifter over 500,- kr dekkes. Spar på kvitteringer og billetter!

Dere kan gjerne sende flere deltakere. Prisen er da 2480,- kr per person, det inkluderer fagseminar, lunsj, middag og overnatting. Deltakelse uten overnatting koster 1160,- kr.

Foreløpig program

• Parallelle gruppediskusjoner om oss sjøl – vi tar for oss litt av hvert om organisasjonsarbeid, fra formalia rundt årsmøter, regnskap, politisk arbeid og sammenslåing av lokallag.
  • Vi skal knuse myten om bibliotek som et stille rom med bøker og bibliotekaren med briller og cardigan. Biblioteksjef i Oslo Knut Skansen kommer og snakker om den nye fortellingen om biblioteket.
  • Helsebiblioteket.no – Årets bibliotek i 2011. Men hva er det for noe?
  • IFLAs Global Vision – hele bibliotekverden har sagt hva som er viktig for framtidens bibliotek. Norge følger opp!
  • Bokåret 2019. Hva med oss som ikke skal til bokmessen i Frankfurt? Hva skal vi finne på her hjemme?
  • I tillegg tar vi opp medlemsrekruttering, hva sier du i heisen sammen med Trine Skei Grande?

Meld deg på!