Organisasjonsmøte 2016

Vi ønsker velkommen til organisasjonsmøte for alle tillitsvalgte i lokallag, spesialgrupper og utvalg 19.-20. oktober 2016Thon Hotel Linne i Oslo.

Thon Hotel Linne i Oslo.

Møtet starter onsdag kl. 15.00 og avsluttes torsdag kl. 15.00. Middag og hyggelig sosialt samvær onsdag kveld.

Påmeldingsfrist: 19. september 2016

Norsk Bibliotekforening sentralt dekker alle møteutgifter for én representant fra hver lokalavdeling, spesialgruppe og utvalg. Ved overnatting kommer det en egenandel på kr. 500,-. Alle reiseutgifter over 500,- kr dekkes. Spar på kvitteringer og billetter!

Dere kan gjerne sende flere deltakere. Prisen er da 2400 kroner per person, det inkluderer fagseminar, lunsj, middag og overnatting. Deltakelse uten overnatting koster 1105,- kr.

Foreløpig program

• Sponsing og sponsorsamarbeid i bibliotek – Øystein Stabell forteller om prosjekt ved Oppland Fylkesbibliotek
  • Språkkafeer i bibliotek – presentasjon av studien «Libraries, language cafes and integration», av Jamie Johnston, stipendiat ved Høgskolen i Oslo og Akershus
  • Retningslinjer for styrearbeid i lokallag og spesialgrupper