Nasjonal bibliotekdag: Forslag til pressemelding

Til: Journalister og redaksjoner i lokalaviser, regionaviser og andre media.

Vi markerer Nasjonal bibliotekdag 1. september på Eksempel bibliotek!

nasjonal bibliotekdag

Torsdag 1. september feirer vi Nasjonal bibliotekdag med å invitere politikere til vårt bibliotek, høytlesing for barn og egne datakurs for seniorer. Vi oppfordrer alle bibliotekglade til å ta turen innom biblioteket nettopp denne dagen for å vise at bibliotek er viktig for deg.

Nasjonal Bibliotekdag skal løfte frem alle typer bibliotek over hele landet. Dette gjelder alt fra små skolebibliotek til Nasjonalbiblioteket – fra heldigitale bibliotek til bokkassen i barnehagen. Dagen markeres i folkebibliotek, skolebibliotek, fagbibliotek og bevegelige bibliotek.  Initiativtaker er Norsk Bibliotekforening.

Program for dagen på Eksempel bibliotek:

Arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/1608964076061817/

Kontakt:

Biblioteksjef … …
Telefon: 40 00 00 00
E-post: biblioteksjef@eksempel.bibliotek.no