Vi søker Årets bibliotek – vet du hvor det er?

Norsk Bibliotekforening deler ut den gjeveste prisen et norsk bibliotek kan få – Årets bibliotek! Nå trenger vi tips til kandidater for Årets bibliotek 2015.

Alle bibliotekbrukere kan foreslå kandidater innen 20. oktober.

Prisen tildeles et bibliotek som i de senere år har anvendt nye ideer eller som har utmerket seg gjennom et godt og effektivt samarbeid med de som bruker/styrer biblioteket. Fremtidsrettede, utradisjonelle og offensive tiltak innen kunnskapsformidling og kulturopplevelse, markedsføring, brukervennlighet og tilgjengelighet, god service og god ressursutnyttelse kan være kriterier for tildeling av prisen.

Foreslå kandidater her:

Opps, fant ikke skjemaet.

Du kan også sende forslag på e-post til nbf@norskbibliotekforening.no, eller til Norsk Bibliotekforening, Postboks 6540 Etterstad, 0606 Oslo.

Årets bibliotek 2014 ble Molde bibliotek.