Liveblogging: Kunst for kunstens skyld

Onsdag 27. mai arrangerer Oppland fylkesbibliotek og Norsk Bibliotekforening debatten «Kunst for kunstens skyld» på Norsk litteraturfestival på Lillehammer. Debatten blir streamet på Oppland fylkesbiblioteks nettsider – og her blir den liveblogget! Bloggingen starter kl. 12.45 onsdag 27. mai 2015. Bloggekorrespondent er Kristin Storrusten, kommunikasjonsrådgiver i Norsk Bibliotekforening.

Norge har svært gode støtteordninger for kunstnere. Hva skal vi med boka som forfatteren ikke tjener penger på? Hvilken status har kunsten i dagens samfunn? I panelet: Bård Kleppe, stipendiat ved Høgskolen i Telemark, Jan-Ove Tuv, kitschmaler og Vigdis Hjorth, forfatter. Ordstyrer: Vidar Kvalshaug, forfatter.

Skjermbilde 2015-05-27 kl. 09.05.35