Bibliotekforum-Audun er på plass

– Bibliotek i alle mulige former interesserer meg, sier Audun Stokke Hole, som vikarierer som redaktør for Bibliotekforum de tre siste numrene i 2014.

– Jeg elsker å skrive, og særlig etter at jeg tok bibliotekfag på Høgskolen har jeg blitt opptatt av bibliotek på alle mulige måter – som offentlig institusjon, nasjonal hukommelse, navigatør og på trykk og digitalt.Audun-Stokke-Hole

Hole er 34 år og kommer fra Asker. Han har bakgrunn fra lingvistikk i Bergen, og har jobbet flere år i platebutikk og på bibliotek. På Lindås i Bergen fikk han kjøre bokbuss og drive barnebibliotekarbeid – blant annet. På studiet har han hatt praksis på fagbibliotek.

Til høsten skal han begynne å ta master i bibliotekfag, samtidig som han skal løfte Bibliotekforum til stadig nye høyder.

– Jeg vil beholde det som er bra. Det er gode temaer og gode skribenter. Samtidig ønsker jeg å lete etter nye stemmer. Siden jeg fortsatt studerer har jeg et nettverk jeg skal bruke for det det er verdt. Jeg lover tre gode og viktige numre.