Nasjonal bibliotekdag 2016: Rapport fra dagen

Det ble arrangert utebibliotek, gebyramnesti, høytlesning, foredrag, ordførerbesøk, barnehagebesøk og mye mer på den nasjonale bibliotekdagen 1. september 2016.

volda-søyle
Fantastisk søyledekorasjon på biblioteket på Høgskolen i Volda. Foto: Mariann Schjeide.

Alt ble arrangert av de lokale bibliotekene selv, med hjelp, råd og støtte fra Norsk Bibliotekforening. Vi klapper høyt for alle dere rundt om i landet som skapte blest om bibliotekene på arrangement, i pressen og i sosiale medier i år!

Vi samler alle bilder fra dagen som vi finner rundt omkring på sosiale medier i fotoalbumet på Facebook-siden til Norsk Bibliotekforening. Dette albumet oppdaterer vi kontinuerlig, så hvis du har noen bilder fra dagen som ikke har kommet med, så send dem til oss.

Se også fire kjente om sine bibliotek.

Leder i Norsk Bibliotekforening avd. Oslo & Akershus Sunniva Evjen og medlem av hovedsstyret i Norsk Bibliotekforening Heidi Hovemoen på standen til lokalavdelingen for Oslo & Akershus. Foto: Anna Kathinka D. Evans.

Se også #bibliotekdag på Twitter.

Vestfoldbibliotekenes blogg

Torsdag er bibliotekdag – Trønderavisa