Nasjonal bibliotekdag: Materiell

Alle som markerer Nasjonal bibliotekdag kan fritt benytte logoer, farger og bilder til hva de vil. Lager du noe morsomt? Vis det til oss! Bruk emneknagg #nasjonalbibliotekdag eller del bilder på vår Facebook-side eller send bilder til oss på epost. Husk å spørre de du fotograferer om det er ok å dele bildet på nett.

Norsk Bibliotekforening har ikke kapasitet til å sende ut fysisk materiell til alle som skal gjøre noe på Nasjonal bibliotekdag, men vi oppfordrer alle til selv å lage det materiell de ønsker seg. Plakater, T-skjorter, bokmerker, ballonger, buttons, brosjyrer, vimpler, krus eller bokbind!

Trykk på bildet for høyoppløselig logo. Ta kontakt for logo uten bakgrunn.

Grafisk profil

CMYK-fargar: gul 8-12-82-0 / ljos turkis 36-4-16-5 / mørk turkis 68-12-38-6 / grøn 53-5-80-9

Skrifttypar: Penelope Anne, Impact. Logo: Dream Orphan

Plakatar

Din eigen plakat

Gjør det enkelt: Last ned den enkle word-filen ved å trykke under.

Buttons

Her er to buttons-forslag! Hvis du vil kan du skrive ditt biblioteknavn inni sirkelen, eller årstall.

nasjonal bibliotekdag

button-eg-elskar-bibliotek-liten