Kartlegging: Folkebibliotekene taper på budsjettene

I Bok og Bibliotek 3-2015 presenterer vi tall som viser at folkebibliotekene må prioriteres og satses på. Hele statistikken her finner du på Norsk Bibliotekforenings medlemssider.

Klikk her for å lese medlemssidene i PDF-format. Her finner du tall for alle landets kommuner, og kan lett sammenligne dem med andre. Tallene kan fritt benyttes av alle som ønsker å kjempe for bedre bibliotek. Vi har laget et forslag til leserbrev som du kan tilpasse og sende til din lokalavis.

bibok 2001 2014bibok landsbasisbibok kommunebudsjettbibok kulturutredningen bibok mariann

Har du spørsmål?

Mariann Schjeide, leder i Norsk Bibliotekforening, er pressekontakt og kan kontaktes for intervjuer eller uttalelser.
E-post: leder@norskbibliotekforening.no

Kristin Storrusten, kommunikasjonsrådgiver i Norsk Bibliotekforening, har utarbeidet presentasjonen, og kan kontaktes for hjelp til å tolke tallene eller skrive leserinnlegg.
E-post: kristin@norskbibliotekforening.no

En kommentar om “Kartlegging: Folkebibliotekene taper på budsjettene